DØGNVAGTEN RING TLF.: 86 49 44 33

SIKRING

TRÆNGER DERES SIKRING TIL ET EFTERSYN?

INFORMATION

Kronjyllands Vagtservice A/S tilbyder at gennemgå Deres sikring. Med tiden, ændre tingene sig. Det gør behovet for sikkerhed og sikring også. Skal sikringen øges? Skal sikringen mindskes? Skal sikringen ændres? Skal tidspunkterne for sikring foregå på en anden måde, andre tidspunkter?

Kontakt os, og vi finder en ny løsning, der er tilpasset til det aktuelle behov.

PRIS

Har De også noget der skal MIDLERTIDIGT SIKRES! Så kan dette være Deres løsning. Det er enkle selvstændige alarmer som kan lægges ud, hvor som helst og når som helst. De fylder ikke mere end en madkasse. De køre på batteri, som holder godt et år. De ringer op via tdc gsm sender indbygget og med simkort isat.

Pris.: 100,00 kr pr. uge pr. stk.

Kalder de på vagten, koster det en udrykning, på lige for med alle andre alrm udrykninger, vi foretager til vore kunder. Ring straks, —og De er sikret i løbet af få timer.

KOMPETENCE

Kronjyllands Vagtservice A/S har en klar målsætning om at levere den nødvendige ydelse for at skabe den ønskede tryghed hos kunderne.
Vi kan tilbyde nogle af de bedste udrykningstider på landsplan. Grunden til dette skyldes det faktum, at virksomheden har et effektivt, seriøst og engageret personale såvel som anskaffelsen af det bedste kommunikationsudstyr der findes.

Virksomheden har det der skal til, til specielle overvågningsopgaver. Alle vores vægtere er professionelle, dygtige og loyale. De går op i deres arbejde og gør hvad de kan for at servicerer vore kunder optimalt.

Profil

Kronjyllands Vagtservice A/S har siden 1986 koncentreret sig om sikrings- og tilsynsopgaver.

Services

Rådgivning, Vægtertilsyn, alarmpatrulje, Kørsel til alarmer installeret af diverse, Byggeplads overvågning og værditransport

Adresse

  • Kronjyllands Vagtservice A/S
  • Bøgevej 22
    8960 Randers SØ

Kontakt info