Alarmpatrulje

Alarmpatruljerne rykker ud 24 timer i døgnet året rundt.

Når alarmen går i gang

Når alarmpatruljen modtager opkald om udrykning på en alarm, modtages de nødvendige oplysninger om abonnenten, og patruljen sendes afsted. Når patruljen ankommer til stedet, foretages en udvendig rundering, der skal afsløre, om der er synlig tegn på indbrud. Er der tegn på dette, informeres kontrolcentralen omgående og politiet informeres/tilkaldes.

Nøglen fra den sikrede nøgleboks hentes, og der åbnes for adgang til bygningen således at skadens omfang eller anden alarmårsag kan fastslås. Herefter iværksættes den nødvendige indsats, ifølge forholdsordre, såsom at give tilbagemeldinger til kontaktpersonerne.

Der kan være tale om fejlalarmer, men hver gang Kronjyllands Vagtservice A/S rykker ud sker følgende.

  • Konstatering af årsagen såvidt det er muligt.
  • Hvis nødvendigt tilkaldes assistance ved installatør.
  • Ved indbrud eller hærværk tilkaldes politiet.
  • Kontakt til abonnentens kontaktpersoner efter forholdsordre.
  • Sikring af stedet igen, som før vi blev tilkaldt.
  • Der udarbejdes en udførlig rapport om begivenhederne, som lægges på stedet.

Alarmpatrulje kørsel

Ved alarmopkald er Kronjyllands Vagtservice A/S hurtigt ude på stedet. Virksomheden kan tilbyde en af de bedste udrykningstider i landet. Den primære opgave ved en udløst alarm er at begrænse den tid en evt. indbrudstyv har til rådighed, samt at vurdere hvilke tiltag der skal foretages for at sikre stedet igen.

Service

Aftaleforhold

Alarmpatruljerne rykker ud 24 timer i døgnet året rundt. Alarmpatruljen rekvireres via abonnentens godkendte kontrolcentraler.

Den forholdsordre der er aftalt med kontrolcentralen
eller Kronjyllands Vagtservice A/S kan være individuel.

I visse tilfælde er alarmpatruljen den eneste kontakt, der skal sendes ved alarm. I andre situationer ønsker kunden selv at blive kaldt ud for at afgøre, hvem der eventuelt skal komme til stedet og besigtige skader og deltage i udbedring.

Aftalen kan enten være etableret gennem alarmfirma eller ved direkte aftale mellem kunden og Kronjyllands Vagtservice A/S. F&P – Forsikring og Pension – opstiller krav, som alarmkunderne skal opfylde. Disse krav til responstider kan lægges ud til vagtselskabet og vi skal til enhver tid kunne dokumenterer responstiderne, – og det kan vi.

Aftaleforhold
Kontakt os for et tilbud

I er altid velkommen til at kontakte os på telefon hvis I har nogle spørgsmål eller udfylde formularen under kontakt for at få et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt
Info

Siden 1986 har Kronjyllands Vagtservice A/S koncentreret sig om sikrings- og tilsynsopgaver med Ole Østergaard som manden bag.


  • Bøgevej 22, 8960 Randers SØ© Copyright. All rights reserved. Design by PLICO.