Overvågning

Den bedste forebyggende indsats er, når Kronjyllands Vagtservice A/S er med fra start

Information

Den bedste forebyggende indsats er, når Kronjyllands Vagtservice A/S er med fra start allerede ved indretningen af byggepladsen. Det kan være altafgørende, at der fra start, klart tilkendegives udadtil, at denne byggeplads vil være intenst overvåget på alle niveauer. Det være sig ved kun at have en adgangsvej med køretøjer, således at materialer, inventar og værktøj og/eller maskiner passerer denne ene ind-/udgang.

Dermed er der skabt mulighed for elektronisk overvågning med vagtselskabets RADAR udenfor normal arbejdstid. Alle der passerer, vil tavst blive registreret af vagten, som så straks dirigerer nærmeste patrulje til byggepladsen.

Vagtselskabet er medlem af SikkerhedsBranchen og er med som en del af Sikringsvagten. Vi er også ISO godkendt af F & P. Leverandører af effekter til byggeriet kan trygt levere og deponere tingene. Håndværkerne har dermed altid varerne til tiden, byggeriet sker uden forsinkelse, og håndværkerne risikerer ikke dagbøder for et forsent afleveret byggeri.

Byggeplads overvågning

På byggepladser kan Kronjyllands Vagtservice A/S være sin vægt værd i guld. Det vil sige, at vagtselskabets honorar for indsatsen på byggepladsen tjener sig hjem igen igennem sparede omkostninger i form af tyverier fra pladserne (materialer, inventar, værktøj og maskiner m.v.). Det gælder både tyverier fra udefra kommende personer, men også internt tyveri fra pladserne.

Service

Vagtrundering

Vagtrundering flere gange om natten sætter også tingene på plads. Ingen kan vide hvornår patruljen pludselig dukker op. Der skiltes naturligvis med enten OMRÅDE VAGT eller RADAR OVERVÅGNING. En skiltning der betyder at det forventede overskud bliver i rette lommer. Fordelene er mange, så derfor – brug Kronjyllands Vagtservice A/S på deres byggepladser.

Aftaleforhold
Kontakt os for et tilbud

I er altid velkommen til at kontakte os på telefon hvis I har nogle spørgsmål eller udfylde formularen under kontakt for at få et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt
Info

Siden 1986 har Kronjyllands Vagtservice A/S koncentreret sig om sikrings- og tilsynsopgaver med Ole Østergaard som manden bag.


  • Bøgevej 22, 8960 Randers SØ© Copyright. All rights reserved. Design by PLICO.