Penge transport

Kronjyllands vagtservice a/s kan varetage værditransport af såvel penge som værdipapirer

Sikkerhed

Af sikkerhedsmæssige grunde kan vi ikke komme nærmere ind på detaljer, men ring til Kronjyllands Vagtservice A/S for nærmere rådgivning.

Ring 86 49 44 33

Værdierne er naturligvis forsikret fra det øjeblik, værdierne overdrages til vagtselskabet. Alle værditransporter foregår efter forsikringsforeskrifter, aftalt med vagtselskabets forsikringsselskab.

Information

Kronjyllands Vagtservice A/S kan varetage værditransport af såvel penge som værdipapirer eller andre værdigenstande. Hvis abonnenten ønsker at benytte egne bude, kan vagtselskabet tilbyde beskyttelse under transporten.

Service

Røveri forsøg

Sådan så en værditransport kuffert ud, efter røveri forsøg. Mindre end ti minutter efter, havde politiet fundet kufferten med hele indholdet totalt indfarvet, – og værdiløs for røverne. Forsikringsselskabet erstattede tabet, både til kunden, med nye penge og vagtselskabets udgifter til ny kuffert, samt alle øvrige udgifter, vi havde i den forbindelse.

Aftaleforhold
Kontakt os for et tilbud

I er altid velkommen til at kontakte os på telefon hvis I har nogle spørgsmål eller udfylde formularen under kontakt for at få et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt
Info

Siden 1986 har Kronjyllands Vagtservice A/S koncentreret sig om sikrings- og tilsynsopgaver med Ole Østergaard som manden bag.


  • Bøgevej 22, 8960 Randers SØ© Copyright. All rights reserved. Design by PLICO.