Sikring

Trænger deres sikring til et eftersyn?

Pris

Har De også noget der skal MIDLERTIDIGT SIKRES! Så kan dette være Deres løsning. Det er enkle selvstændige alarmer som kan lægges ud, hvor som helst og når som helst. De fylder ikke mere end en madkasse. De køre på batteri, som holder godt et år. De ringer op via tdc gsm sender indbygget og med simkort isat.

Pris.: 100,00 kr pr. uge pr. stk.
Kalder de på vagten, koster det en udrykning, på lige for med alle andre alrm udrykninger, vi foretager til vore kunder. Ring straks, —og De er sikret i løbet af få timer.

Information

Kronjyllands Vagtservice A/S tilbyder at gennemgå Deres sikring. Med tiden, ændre tingene sig. Det gør behovet for sikkerhed og sikring også. Skal sikringen øges? Skal sikringen mindskes? Skal sikringen ændres? Skal tidspunkterne for sikring foregå på en anden måde, andre tidspunkter?

Kontakt os, og vi finder en ny løsning, der er tilpasset til det aktuelle behov.

Service

Kompetencer

Kronjyllands Vagtservice A/S har en klar målsætning om at levere den nødvendige ydelse for at skabe den ønskede tryghed hos kunderne.

Ydelser:

  • Vi kan tilbyde nogle af de bedste udrykningstider på landsplan. Grunden til dette skyldes det faktum, at virksomheden har et effektivt, seriøst og engageret personale såvel som anskaffelsen af det bedste kommunikationsudstyr der findes.

  • Virksomheden har det der skal til, til specielle overvågningsopgaver. Alle vores vægtere er professionelle, dygtige og loyale. De går op i deres arbejde og gør hvad de kan for at servicerer vore kunder optimalt.

Aftaleforhold
Kontakt os for et tilbud

I er altid velkommen til at kontakte os på telefon hvis I har nogle spørgsmål eller udfylde formularen under kontakt for at få et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt
Info

Siden 1986 har Kronjyllands Vagtservice A/S koncentreret sig om sikrings- og tilsynsopgaver med Ole Østergaard som manden bag.


  • Bøgevej 22, 8960 Randers SØ© Copyright. All rights reserved. Design by PLICO.