Vægter

Besparelser for virksomheden ved unødvendig forbrug af el, vand & varme

Information

Kronjyllands Vagtservice A/S har ved vægtertilsyn til opgave at begrænse, at forglemmelser og undladelser medfører at bygninger, administration og produktionsanlæg ikke kan fungere optimalt.

I lukketiden kan vægteren betyde besparelser for virksomheden ved unødvendig forbrug af el, vand og varme såvel som at begrænse risikoen for f.eks. brand. Yderligere vil anvendelse af vægtere betyde sikring af udslip og forureningsrisiko ved brud på forsyningslinjer.

Endeligt og meget vigtigt virker vægtertilsyn præventivt mod indbrud og hærværk, og ved regelmæssige runderinger kan skader, der alligevel er indtruffet, hurtigt begrænses.

Fremgangsmåde

Kronjyllands Vagtservice A/S opsætter stregkoder på de strategiske steder for at levere en dokumentation til kunden for udført arbejde. Yderligere anvendes systemet til at dokumentere afvigelser samt indgreb i forbindelse med opgaven.

Service

Aftaleforhold

Honorar for udførelse af runderingsopgaver er baseret på individuel opmåling og aftale om omfang, hvorfor der udfærdiges tilbud fra opgave til opgave.

Gennem vægtertilsynet kan Kronjyllands Vagtservice A/S tilbyde:

  • Tilsyn ved lukketid med døre, vinduer, lys, maskiner og apparater.

  • Sikring at EDB, værdiopbevaringer og andre værdier er korrekt sikret.

  • Et eller flere besøg i nattens løb.

  • Nødvendig kontakt til kontaktpersoner og start af nødvendig indsats ved opdagede skader eller uregelmæssigheder.

  • Præcis rapport ved problemer og udrykninger.

  • Sikkerhed for medarbejderne ved lukketid eller ved natarbejde.

  • Overvågning af f.eks. byggepladser og arbejdende maskiner.

Aftaleforhold
Kontakt os for et tilbud

I er altid velkommen til at kontakte os på telefon hvis I har nogle spørgsmål eller udfylde formularen under kontakt for at få et helt uforpligtende tilbud.

Kontakt
Info

Siden 1986 har Kronjyllands Vagtservice A/S koncentreret sig om sikrings- og tilsynsopgaver med Ole Østergaard som manden bag.


  • Bøgevej 22, 8960 Randers SØ© Copyright. All rights reserved. Design by PLICO.